zondag 22 mei 2011

Give away ~ KenzaaIk heb al 16 volgers, 16 berichten, 76 reacties en meer dan 800 bezoekers dus ik vond dat het wel tijd werd voor een give away. Na heel veel webshops afgezocht te hebben kwam ik eindelijk wat tegen wat me leuk leek voor mijn give away. namelijk deze ketting van http://kenzaa.nl
Wil je deze ketting winnen?
druk op 'meer lezen' om te zien wat je daarvoor moet doen!

vrijdag 20 mei 2011

nieuwe youtube video's


Het eerste flimpje heb ik vanavond opgenomen,, het klinkt toch heel anders op een filmpje hoe ik zing dan hoe ik mezelf hoor, maarja... Het is niet echt goed hoor ;)
Het 2e filmpje is van vorig jaar, (er staat ook 1F op me shirt, =) en nu zit ik in H2a =))
maar dat filmpje vond ik gewoon leuk om te laten zien
druk op 'meer lezen' om ze te zien 

Favelapainting, sloppenwijken schilderen

Santa Marta

Je zou het misschien niet denken, maar dit is een sloppenwijk in Bazilië. Deze sloppenwijk staat in Rio de Janeiro.
In de sloppenwijk was veel criminaliteit en armoede. 
2 Nederlandse kunstenaars zijn in de sloppenwijk geweest en wouden deze sloppenwijk positief in de aandacht zetten.

Weten hoe?? klik op 'meer lezen' 

maandag 16 mei 2011

How to do: de Visgraatvlecht

Toen ik naar het strand ging met wat vriendinnen had 1 ervan een visgraatvlecht in... ik vond m echt super mooi dus vroeg hoe je die maakte, ze legde het uit, ik probeerde het (niet bij mezelf, dat lukte niet echt) en meteen wou het. Ik heb daarna nog een paar x geoefend.
Ik heb de visgraatvlecht bij een vriendin van mij gemaakt (links) dat was de 1e x dat ik dat deed,,
nog een keer bij een vriendin van mijn zusje (midden) en bij mijn buurmeisje (rechts) Wat vinden jullie??

Ik heb nog een filmpje op youtube gevonden over hoe je een visgraatvlecht maakt,

druk op  'meer lezen' om die te zien.


zaterdag 14 mei 2011

Photographs g

Vandaag was een leuke dag, om 11 uur ging ik met mijn vader en mijn zusje 50 baantjes zwemmen. Toen ik terug was ging ik shoppen met een vriendin. & vanavond de verjaardag van mijn moeder!!  Om 5 uur begon ik me te vervelen dus ging ik foto's maken.Daar had ik namelijk echt even zin in. Echt mega goed in fotograferen ben ik niet en ik sta ook niet altijd even mooi op foto's, maar foto's maken blijft leuk! Sepia & Zwart wit foto's maak ik bijna nooit, dus ik dacht, ik doe eens een xtje wat anders. Maar ik heb ook gewone foto's gemaakt.
 Klik op 'meer lezen' om verder te lezen, en de rest van de foto's te zien.

Review - Catrice nagellak

Gister hoefde ik de 1e 3 uur niet naar school. Ik was wel erg vroeg wakker dus ik besloot naar het dorp te gaan. Ik moest nog naar de kruitvat voor mijn stage , toen ik daar was zag ik dat alle nagellakjes 1+1 gratis waren. Ik vind het merk Catrice echt leuk, dus daar kocht ik 2 nagellakjes van. Ik kocht 010 'Dance like A Prima Ballerina' & 240 'Sold out Forever'. Ik vind zelf  'Dance like A Prima Ballerina' een leuker kleurtje, maar 'Sold out Forever' is ook wel een keertje apart. Toen ik thuis kwam bleek mijn nagellak remover kwijt was, dus kon ik weer terug om ook nagellak remover te kopen. Daarna heb ik 'Dance like a prima Ballerina' uitgeprobeerd! Mijn nagels zijn niet heel lang, want ik ga er op bijten als ik zenuwachtig ben, maar over een poosje zijn ze hopelijk langer. Ik probeer ze in ieder geval te laten groeien.
Druk op 'lees meer' om mijn review te zien.

Muffins bakken

Moederdag is nog niet eens zo lang geleden, maar mijn moeders verjaardag is 17 mei al. Dan is Maxima ook jarig, dus hangen we de vlag altijd uit. Dat is wel grappig. Ze (mijn moeder) vind dan dat de vlag ook voor haar hangt en dat is ook wel een beetje zo. Voor moederdag had ik haar een armband gegeven, en voor haar verjaardag heb ik er een kraal bij gekocht, en muffins gebakken. in 1 van de muffins zit de kraal... en alle muffins gaan in een bakje die ik ook gekocht heb, met folie er om heen, en die geef ik zondagmiddag als mijn beste vriendin en mijn familie er ook zijn.


 Hier een filmpje over; how to make Muffins <3
                                                 

dinsdag 10 mei 2011

tips tegen onzekerheid...

ben ik niet te dik?, ik ben echt klein! ik wou dat ik slimmer was...Ik wou dat ik er zo knap uit zag als zij! <-- herken je deze gedachten? ik durf met zekerheid te zeggen dat iedereen zich wel eens onzeker voelt, of niet blij is met zichzelf. En hoe vaak je vriendinnen ook tegen je zeggen dat je mooi bent, de onzekerheid over jezelf blijft terug komen. En dat is niet leuk.


Probeer de aankomende week de volgende dingen eens uit, en kijk of je je dan misschien wat blijer voelt:  'druk op meer lezen' 

maandag 9 mei 2011

Tag: 10 dingen die je nog niet wist over mij.

1. Ik heb 1 winnie de pooh knuffel op mijn bed staan, misschien ben ik er een beetje groot voor, maar hij is zó schattig.


2. twee jaar geleden had ik nog een leger-print fiets, en een leger-print mobiel & ik droeg nóóit jurkjes of rokjes  
  
3. nu heb ik een samsung corby, een gewone leuke fiets. en ik had vandaag nog een spijkerrokje aan!


4. ik praat tegen dieren, en vooral tegen honden. helpt echt als je problemen hebt hoor! ze luisteren naar je en worden nooit boos. mijn honden luisteren gewoon echt, ze komen altijd bij me zitten als ik ze iets wil vertellen.


5. ik ken mijn beste vriendin nog maar 1,5 jaar en mijn eerste indruk van haar was; wat een ráááár kind is dat!  (http://marjolein-loves-fashion.blogspot.com/)


6. Samen met mijn zusje Indy (ze is 9 jaar) speel ik nog wel eens met poppen,, me zusje is gewoon zoo schattig, dat is gewoon leuk!


7. voordat ik deze blog had heb ik nog 2 gehad die ik na een week ofzo alweer heb verwijderd .


8. mijn moeder heeft mijn eerste kus (zomer 2010 @Frankrijk) vanuit het wc raampje van onze carvan gezien. en dat vertelde ze pas 2 weken later.


9. mijn moeder 10 seconden geleden tegen me zei dat ze die auto van de reclame wil die zichzelf inparkeerd, omdat ze altijd andere mensen haar auto laat parkeren want dat durft ze niet. 


10. ik al een jaar verliefd ben op een jongen. en vorige week heb ik dat hem verteld.


woow,, daar heb ik nog best lang over gedaan. Moeilijk hoor om te verzinnen. Wil je een berichtje achter laten als je deze tag ook doet?? ik vind t namelijk echt super leuk om te lezen wat jullie hebben ingevuld. 

slecht rapport??

Over een paar maanden is het zomer vakantie (voor mij 22 juni al!!) ,, & vlak voor de zomervakantie krijg je altijd je rapport. alleen de laatste maanden van school heb ik dus écht geen zin meer om mijn best te gaan doen voor goeie cijfers,, (jij wel??) dus soms kan dat dan wel een klein beetje een slecht rapport veroorzaken... en dan komt het 2e probleem... dan heb je dus een boze vader! als je je hierin herkent,, kun je dit misschien proberen..., druk op lees meer om het te lezen xD

zaterdag 7 mei 2011

Mama,, ik vind jouw lief !!


Morgen is het moederdag =) (wist je nog niet he :P ),, & natuurlijk moet je dan je lieve mama lekker verwennen. Dat ga ik dus ook doen. Ik ga haar een ontbijtje op bed brengen, samen met mijn zusje en mijn vader, en daarna gaan we met z'n allen kadootjes aan haar geven. ik heb een filmpje gemaakt waarin ik mijn kadootjes laat zien,, ik zie er niet uit op het filmpje, maar let daar maar niet op... ik moest gewoon even snel een filmpje maken,,  Wat ga jij je moeder geven op moederdag? wil je het filmpje zien??druk dan maar op 'meer lezen'vrijdag 6 mei 2011

Ik hou van zingen =)


Ik vind het leuk om te zingen, en daarom heb ik een tijdje geleden dit filmpje op youtube gezet.
Ik zing daar Price tag. Het is niet echt super goed ofzo, maar ik vind zingen wel echt super leuk!, 


ik weet dat ik mijn best heb gedaan, ik kan trots zijn op mezelf.

Ik ben nu bezig met een teken opdracht voor school. Ik weet van mezelf dat ik gewoon niet zo goed ben in tekenen. Voor de meeste tekeningen heb ik een 6 gekregen, maar ik vind het niet eerlijk als ik een 6 krijg voor mijn tekening, terwijl ik er veel meer tijd aan heb besteed dan iemand die heel goed kan tekenen en een 8 krijgt. Nog een voorbeeld: je ruimt je kamer helemaal op, en poetst hem goed, als je je moeder trots wil laten zien wat je hebt gedaan geeft ze je alleen kritiek op de dingen die je dan niet goed hebt gedaan. Dat vind ik best wel oneerlijk, op zo'n moment zeg ik tegen mezelf: IK weet dat ik mijn best heb gedaan. ik kan tróts zijn op mezelf. en dat helpt echt!
heb jij ook wel eens momenten dat je vind dat mensen je niet eerlijk beoordelen?
Wat doe jij dan?

I love sun < 3

De zon is weer aan het schijnen, dus de meesten zijn buiten of naar het strand (dat is ook buiten =) ),,alleen is teveel zon slecht voor je huid.Dus moet je je insmeren. Heb jij ook dat je dan niet weet welke factor je nu eigenlijk moet kiezen...? Ik weet dat nooit. Ik smeer altijd op wat degene die het dichtst bij me in de buurt zijn mee hebben,Op http://justsome-things.blogspot.com/ vond ik daar een leuk schema over.


Hier komt het:


Huidtype:                                                                              Factor:


~ 1                 Lichte huid, rood of lichtblond haar                        30
                      & snel verbrand 
~2                  Lichte huid, blond haar                                         20
                      & langzaam bruin
~3                  Getinte huid, donkerblond of bruin haar                15
                      & geleidelijk bruin
~4                 Getinte huid, donker haar                                      10
                     & donkere ogen        
~5                 Aziatische types,                                                   5
                      verbranden vrijwel nooit                
~6                 zeer donkere huid, zwart haar                               5
                     & donkere ogen 
Ik heb huidtype 2, dus heb ik factor 20 nodig.
Welk huidtype heb jij?

donderdag 5 mei 2011

Handwriting tag.

De laatste tijd ben ik echt helemaal fan van tags lezen! steeds vind ik weer nieuwe,,bij Just some things vond ik echt een hele leuke tag,, omdat je hem zelf schrijft maakt dat het juist persoonlijker, dat is leuk!!, dus ik ging hem ook maar doen! haha


1. What’s your name / your blogger name?
2. What’s your blog’s name / URL?
3. Write “The quick brown fox jumps over the lazy dog.”
4. What's your favorite quote?
5. What's your favorite song?
6. What's your favorite band / singers?
7. Anything else you want to say?
8. Tag five other people.


Je weet toch wel dat daar 's nachts zwervers slapen hè?!

Vandaag ging ik samen met mijn moeder en mijn zusje winkelen. Na een paar uurtjes rond te hebben gelopen kregen we wel dorst, me zusje en me moeder wouden wel even blikjes cola light kopen, we hadden best veel tassen dus ik bleef samen met de tassen even wachten op een bankje. Toen ik daar een paar minuutjes zat kwamen er een man en een vrouw aan van rond de 25. Ze hadden allebei een ijsje in hun hand. De vrouw ging naast me op het bankje zitten. de man bleef staan en zei; 'je weet toch wel dat daar 's nachts zwervers slapen hè?' 'ja...' zei de vrouw terug. Terwijl ik ze aan bleef kijken (onbewust,, ) bedacht ik me dat dat best wel egoïstisch was van die man. Zwervers zijn ook gewone mensen, maar ook wel egoïstisch van mij dat ik nooit aan die zwervers heb gedacht. Ze moeten op een bankje in de stad slapen, terwijl ik zo 100 euro aan kleding uitgeef. Wat is alles toch oneerlijk verdeeld...


Heb jij ooit iets gedaan voor dakloze mensen?

1st post

Hee,, dit is mijn eerste post, dus ik ga me eventjes voorstellen. Ik ben Ezra ik ben 14 jaar oud. Met mijn blog wil ik graag laten zien wat ik graag doe. Deze week is het vakantie, ik heb al 2 nachten gelogeerd met een vriendin, ik heb een dag geshopt, en ik ga van 't weekend nog naar het strand! Als je meer van me wil weten, volg me dan ;)